مواضيع مماثلة
ویتامین C در درمان سرطان
پزشکی :: دنیای شگفت انگیز پزشکی :: پزشکی و سلامت :: تغذیه
صفحه 1 از 1
ویتامین C در درمان سرطان
از بررسی های انجام شده روی موش ها و نتایج به دست آمده از مطالعه های قبلی انسانی به نظر می رسد که تزریق ویتامین C می تواند به درمان سرطان کمک نماید. اما این نتایج اولیه نباید سبب گردد که بیماران خودسرانه ویتامین C را مصرف نمایند. چون برخی از متخصصان درمان سرطان معتقدند ویتامین C می توان در عملکرد دارو های ضد سرطان و اشعه درمانی ایجاد اختلال نماید و کارایی آنها را کاهش دهد.
توجه به ویتامین C به عنوان یک درمان کننده سرطان در دهه 1970 آغاز شد. زمانی که شیمیدان برنده جایزه نوبل، لینوس پاولینگ پیشنهاد نمود ویتامین C می تواند طول عمر بیماران سرطانی که در مراحل انتهایی و پیشرفته بیماری هستند را افزایش دهد. البته نتایج به دست آمده از بررسی های انجام شده متفاوت بوده است. در سال 1985 دو مطالعه نشان داد که مصرف خوراکی این ویتامین نمی تواند اثری بر روی درمان سرطان داشته باشد. در حال حاضر نیز یک گروه پژوهشی در آمریکا اثر ویتامین C تزریقی را در درمان سرطان بررسی می کنند. آنها در ابتدا سلول های مربوط به 3 سرطان خطرناک تخمدان، پانکراس نوعی از سرطان مغز به نام گلیوبلاستوما را به موش ها تزریق نمودند. سپس به تعدادی از این موشها ویتامین C تزریق گردید. در بررسی های بعدی مشخص شد که رشد توده سرطانی در موش های دریافت کنننده ویتامین C تزریقی نسبت به موش هایی که ویتامین C تزریق نشده بود تا 53 درصد کند شده است. پژوهشگران این رویداد را اینگونه توجیه می نمایند که در زمان استفاده از ویتامین C تزریقی نسبت به نوع خوراکی، میزان بیشتری از این ویتامین به توده سرطانی می رسد و علی رغم ایکه این ویتامین به عنوان انتی اکسیدان عمل می نماید، اما در این مقدار زیاد سبب می گردد که پراکسید هیدروژن تولید شود که یک عامل اکسید کننده قوی است و سلول های سرطانی را ازبین می برد. از اینرو پیشنهاد می گردد که ویتامین C تزریقی می تواند یک مکمل مناسب برای درمان های مرسوم سرطان باشد. در حال حاضر بررسی ها بر روی بی خطری این ویتامین تمرکز دارد و پژوهشگران بی خطری آن را در کنار دیگر آنتی اکسیدان های خوراکی در درمان های قابل قبول برای سرطان های تخمدان، دهانه رحم و رحم بررسی می نمایند. به علاوه، مرکز سرطان آمریکا نیز این ویتامین C تزریقی را در بیماران سرطانی مرحله انتهایی که هیچ انتخاب درمانی دیگری ندارند در دست بررسی دارد.
در آخر باید ذکر نمود اقدام خودسرانه بیماران در تزریق ویتامین C می توان خطرناک باشد و به علاوه نباید از قرص های ویتامین C نیز به مقدار زیاد استفاده نمود. محققان در زمینه سرطان بیان می کنند که ویتامین های آنتی اکسیدان می توانند به درمان سرطان کمک نمایند و عوارض جانبی را کاهش دهند، اما شیمی درمانی مرسوم و اشعه درمانی با تولید رادیکال های آزاد عمل می کنند که سلول های سرطانی را از بین می برند و از آنجایی که آنتی اکسیدان ها می توانند این رادیکال ها را خنثی کنند، می توانند با درمان سرطان تداخل ایجاد نمایند و اثربخشی آنها را تحت تأثیر قرار دهند.
منبع: www.New,Scientist.com/Aug2008
fabulousP87
-
تعداد پستها : 36
Points : 87
Reputation : 3
Join date : 2009-05-20
Age : 34
پزشکی :: دنیای شگفت انگیز پزشکی :: پزشکی و سلامت :: تغذیه
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد