من میتوانم..
3 مشترك
پزشکی :: از گوشه کنار :: فرهنگی-هنری :: اندیشه
صفحه 1 از 1
من میتوانم..
در آینده به دخترم خواهم آموخت که با دستهای توانایش حصارهای تنگ و تاریک این زمانه را بشکافد و خود را از زندان کژفهمی ها و نادانی های این زمانه رها کند و با غرور و افتخار سر برآورد و بگوید
من یک دختر هستم.
من همان موجودی هستم که وقتی خدای عشق مرا خلق کرد به حضرت آدم نوید و مژده داد که گلی بهتر از تمام گلهای بهشت آفریدم.
به او خواهم آموخت که بگوید: من چون چشمه ای پاک هستم که پروردگارم از روح خویش لطافت و احساس را با سرشت انسانیم که تمام جلوه های دیگر انسانیت همچون عقل و منطق و استعداد و ذکاوت و اراده و ........ را نیز دارا بود عجین کرد تا آرامش بخش جهان آفرینش باشم.
به دخترم خواهم آموخت که با اقتدار بگوید:
من میتوانم.
به او خواهم آموخت آنگونه که خود میخواهد زندگی کند.
به او خواهم آموخت ارزش والای زن بودنش را به خاطر طعنه ها و تحقیرها و نگاههای فاسد این زمانه پنهان نکند. و آنگاه که اورا به خاطر اینکه انگشت نمای انسان های حقیر نباشد از هر گونه تلاش و کوشش در جهت رسیدن به هدفهای والایش منع می کنند تمام زنجیر ها را با قدرت پاره کند و اسب شرف را از گنبد گردون بجهاند. و خود را از بندهای ساخت دست انسانهای نادان برهاند.
به او خواهم آموخت زن بودنش و ارزش والایش را فریاد کند.
mary- کاربر ویژه
- تعداد پستها : 100
نشان
قدرت:
(2/2)
رد: من میتوانم..
khoda goft leyli dor ast o sakht
sheytan gofta nazdika ast o sahl
va donya por shod az leylihaye zood gozar
sheytan gofta nazdika ast o sahl
va donya por shod az leylihaye zood gozar
the READER- مدیر فرهنگی
-
تعداد پستها : 314
آدرس پستي : turboboy_68@yahoo.com
نشان
قدرت:
(2/2)
رد: من میتوانم..
بشنو از سیمرغ بر البرز کوه تیر آرش در کمان یک زن است....بر سروش ایزذی آمد که زن کاوه ی آینده ی این میهن است...باش تا بینی همای سرنوست بال بگشودست بر ایران زمین باش تا سرو قد رودابه ها سر کشد تا ماه تابان از زمین....
sepandarP87
-
تعداد پستها : 45
نشان
قدرت:
(2/2)
پزشکی :: از گوشه کنار :: فرهنگی-هنری :: اندیشه
صفحه 1 از 1