پزشکی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

راستی اسماعیل تو کیست،چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اسماعیل تو کیست،چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Empty راستی اسماعیل تو کیست،چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست من طرف hamishe mosafer الجمعة نوفمبر 27, 2009 10:38 am

پس از رمی آ خرین بت بی درنگ قربانی کن و اکنون در منایی "ابراهیمی" و "اسماعیلت" را به قربانگاه آورده ای.اسماعیل تو کیست ،چیست؟مقامت؟ آبرویت؟ موقعیتت؟شغلت؟ پولت؟ خانه ات؟
باغت؟ معشوغت؟ خانواده ات؟ علمت؟ درجه ات ؟ هنرت؟ روحانیت؟ لباست؟ نامت ؟ نشانت ؟جانت؟ جوانیت؟
من چه میدانم این را تو خود میدانی.تو خود آن را،او را هرچه هست و هرکه هست باید با خود به منی بیاوری و برای قربانی انتخاب کنی .من فقط می توانم شنانیهایش را به تو بدهم:
آنچه تو را در راه ایمان ضعیف میکند،آنچه تو را از رفتن به ماندن می خواند،آنچه تو را در راه مسئولیتت به تردید می افکند،آنچه تو را به خود بسته و نگه داشته است،آنچه دلبستگی اش نمیگذارد تا پیام را بشنوی تا حقیقت را اعتراف کنی، آنچه تو را به فرارا می خواند آنچه تو را به توجیه و تاویلهای مصلحت جویانه میکشاند،آنچه عشق به آن کور و کرت میکند
ابراهیمی و ضعف اسماعیلیت تو را بازیچه ی ابلیس میکند.در قله بلند شرفی و سراپا فخر فضیلت.در زندگیت تنها یک چیز هست که برای به دست آوردنش از بلندی فرود می آیی و برای از دست ندادنش تمام دست آوردهای اسماعیل وارت را از دست میدهی.
او اسماعیل توست.اسماعیل تو ممکن است یک شخص باشد یک شیئ ویا یک حالت، یک وضع و حتی یک نقطه ضعف.
و" اسماعیل"" ابراهیم" پسرش بود...
hamishe mosafer
hamishe mosafer

P87

الحصان
تعداد پستها : 46
آدرس پستي : z_fasele_2008@yahoo.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة