پزشکی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة

(peace for ever(john lennon

(peace for ever(john lennon Empty (peace for ever(john lennon

پست من طرف the READER الأربعاء سبتمبر 23, 2009 4:47 pm

جان اونو لنون خواننده، آهنگساز و شاعر معروف انگلیسی و از برجسته‌ترین چهره‌های دنیای موسیقی راک، در ۹ اکتبر ۱۹۴۰ در شهر لیورپول انگلیس، در خانواده‌ای از طبقه کارگر به دنیا آمد. او دوست داشت که مانند پدرش یک ملوان شود اما پس از گوش سپردن به آهنگهای الویس پریسلی به موسیقی روی آورد. شهرت لنون با خواندن در گروه موسیقی بیتلز شروع شد، گروهی که او بنیانگذار و مغز متفکر آن به شمار می‌رفت.

او به جز موسیقی در زمینه‌های سیاست، صلح، نویسندگی و بازیگری هم فعالیت داشت. لنون به عنوان یکی از بهترینهای موسیقی قرن بیستم به یاد همه مردم می‌ماند، چنانکه در نظرسنجی بی‌بی‌سی از مردم انگلستان، در سال ۲۰۰۲، مقام هشتم را در بین صد شخصیت بریتانیایی برتر تاریخ، یافت.

لنون صاحب دو فرزند از دو همسر خود بود. جولیان لنون از همسر اولش سینتیا لنون و شان اونو لنون از همسر دومش یوکو اونو، که هردو پا در راه موسیقی گذارده‌اند.

او در موسیقی سبک راک اند رول در دهه شصت میلادی تأثیر به سزایی داشت به طوری که برخی از ترانه‌های خوب بیتلز از کارهای او هستند و ترانه‌های وی از ترانه‌های مک‌کارتنی درون‌گرایانه‌تر بود. «دشت‌های توت فرنگی برای همیشه» (۱۹۶۷)[۱] و «من گراز دریایی هستم» (۱۹۶۷)[۲]مثالهای خوبی از ترانه‌های منحصر به فرد او هستند.
برای دانلود اهنگها به بخش موسیقی مراجعه کنید (peace for ever(john lennon 399466
the READER
the READER
مدیر فرهنگی

الحصان
تعداد پستها : 314
آدرس پستي : turboboy_68@yahoo.com

نشان
قدرت:
(peace for ever(john lennon Left_bar_bleue2/2(peace for ever(john lennon Empty_bar_bleue  (2/2)

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة