قطبی و قول حتمی صعود به جام جهانی
پزشکی :: از گوشه کنار :: فرهنگی-هنری :: ورزشی
صفحه 1 از 1
قطبی و قول حتمی صعود به جام جهانی
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با وجود اينكه به من توصيه شده قولي درمورد صعود به جام جهاني ندهم؛ اما با قاطعيت مي گويم ايران در اين مسابقات حضور خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي درباره نحوه انتخاب بازيكنان تيم ملي عنوان كرد: در مدتي كه در ايران نبودم بعضي از مسابقات را مي ديدم و شناخت خوبي دارم. ضمن اينكه نظر خيلي از افراد را پرسيدم، با برخي از مربيان صحبت كردم و پس از مشورت به آنها اسامي تيم ملي را اعلام كردم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دعوت از 41 بازيكنان در اين مقطع زماني كوتاه مناسب است، اظهار داشت: زماني كه در تيم ملي كره بودم اين كار را انجام مي داديم. ما بايد اين نكته را در نظر بگيريم كه با توجه به فشردگي مسابقات و حضور برخي از تيمها در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي ممكن است بعضی از بازيكنان مصدوم شوند. بنابراين بايد بازيكنان آمادهاي در اختيار داشته باشيم تا بتوانيم در صورت بروز مشكل تدابير ويژهاي را در نظر بگيريم.
سرمربي تيم ملي ادامه داد: اگر به بازيكنان استراحت ميدادم و سه هفته بعد يعني در آستانه بازي با كره شمالي آنها را دعوت ميكردم ممكن بود از فرم ايد آل خارج ميشدند. بنابراين سعي كردم با دعوت از 41 بازيكنان و آنهايي كه تجربه ملي داشتند كار را ساده تر پيش ببرم.
قطبي با تاكيد بر اينكه سلايق متفاوت است و هر مربي بازيكنان مورد نظر خودش را دعوت ميكند ياد آور شد: سعي كردم بازيكناني را دعوت كنم كه سابقه ملي دارند و از تجربه بالايي برخوردارند. ما نميتوانيم در اين موقعيت حساس به بازيكناني ميدان بدهيم كه تجربه لازم را ندارند.
وي درباره شيث رضايي خاطر نشان كرد: شيث بازيكن خوبي است؛ اما به دنبال بازيكناني بودم كه بدون حاشيه و با تجربه بالا در خدمت تيم ملي باشند. در پست او به اندازه كافي بازيكن داريم. شيث همراه صبا سال خوبي را پشت سر گذاشته و اگر همينگونه ادامه دهد به تيم ملي دعوت ميشود.
قطبي درباره اينكه آيا تيم ملي به جام جهاني صعود خواهد كرد يا خير تاكيد كرد: قول مي دهم كه اين اتفاق رخ دهد. خيلي هاي ميگويند شرايط تيم ملي طوري است كه نبايد وعده حضور در جام جهاني را بدهم؛ اما مطمئنم با حضور اين بازيكنان و قلب 70 ميليون ايراني كه به عشق تيم ملي ميتپد ما راهي جام جهاني 2010 خواهيم شد.
وي افزود: در عمرم هيچ وقت تا اين حد انگيزه نداشتهام. زماني كه پس از 30 به ايران و تيم پرسپوليس آمدم انگيزه زيادي داشتم؛ اما امروز انگيزهام از آن زمان هم بيشتر است.
سرمربي تيم ملي درباره ديدار با لژيونرهاي اروپايي تصريح كرد: امروز به آلمان ميروم تا بازي اينتراخت فرانكفورت كه مهدوي كيا در آن حضور دارد را ببينيم. سپس به اسپانيا خواهم رفت تا با شجاعي و نكونام در تيم اوساسونا ديدار داشته باشم. ضمن اينكه ديوتر دستيارم عازم بوخوم خواهد شد تا عملكرد هاشميان را زير نظر بگيرد. وي سپس به انگليس ميرود تا وضعيت آندو تيموريان را در بارنزلي زير نظر بگيرد.
اين مربي درباره دعوت فريدون زندي يادآور شد: اين بازيكن در فرم مناسبي به سر ميبرد و به همين دليل به تيم ملي دعوت شد.
silence- کاربر ویژه
- تعداد پستها : 770
نشان
قدرت:
(2/2)
پزشکی :: از گوشه کنار :: فرهنگی-هنری :: ورزشی
صفحه 1 از 1